Серија пожара на аутомобилима у Брчком

Срна
Серија пожара на аутомобилима у Брчком

Брчко - Полиција Брчко дистрикта проводи интензивне истражне радње након што су прошле ноћи у овом граду запаљена још два аутомобила, која су била паркирана у двориштима њихових власника, потврдио је шеф Полиције дистрикта Горан Лујић.

Лујић је рекао да, упркос чињеници да су прошле ноћи пријављена још два пожара на паркираним аутомобилима у Брчком, а прије три дана још један, као и бацање експлозивне направе у једно двориште, то никако не значи да је у дистрикту нарушено стање безбједности.

"Полиција већ располаже значајним информацијама о овим случајевима, које укључују и мотиве за радње извршења, али пошто још изводимо радње доказивања, због даље истраге не могу сада говорити о њима, али тврдим да безбједносно стање овим није нарушено", истакао је Лујић.

Јуче око 2.00 часа у дворишту Родољуба Нинића у брчанском насељу Грчица запаљен је његов џип "нисан" и аутомобил "бмв" његовог сина Маринка.

У ноћи између 11. и 12. јула у Тузланској улици у Брчком у пожару, чије поријекло се још утврђује, оштећен је аутомобил "пасат", власништво брчанског адвоката Османа Мулахалиловића.

Исте ноћи непознато лице бацило је експлозивну направу у двориште  куће Амира Хандарића у Улици Берберовића у Брчком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана