Максимовић: Јединство за бољу Бијељину и бољу Српску

Срна
Максимовић: Јединство за бољу Бијељину и бољу Српску

Бијељина - Кандидат покрета "Успјешна Српска" за градоначелника Бијељине Златко Максимовић изјавио је вечерас да је за напредак овог града и цијеле Републике Српске потребно да људи буду јединствени.

"Желимо да учинимо све да и у наредно периоду Бијељина и Република Српска иду напријед", рекао је Максимовић на спортској манифестацију коју је организовао Покрет "Успјешна Српска", чији је члан.


Према његовим ријечима, "Успјешна Српска" организовала је данас први турнир у малом фудбалу у бијељинском насељу Црњелово, који је окупио 24 екипе из Семберије.

"Наставићемо да организујемо спортске и друге манифестације с циљем дружења и јединства, јер само јединствени можемо учинити да напредује и да побиједи Бијељина, Република Српска и регион", истакао је Максимовић.

Он је додао да је на турниру дефинитивно побиједио спорт и дружење људи.

Максимовић, који је међу кандидатима који су на изборима освајали највише личних гласова бирача, каже да је задовољан почетком кампање за локалне изборе у октобру и сигуран у побједу у Бијељини.

Члан Организационог одбора турнира у малом фудбалу у Црњелову Љубиша Петровић најавио је намјеру "Успјешне Српске" да ова спортска манифестација прерасте у традицију.

Према његовим ријечима, промоцијом спорта промовише се и здрав начин живота, а турнир је и прилика за лијепо дружење у фер и спортској атмосфери.

Након одиграних утакмица, у Црњелову је организовано и славље поводом спортских успјеха локалних клубова из Доњег и Горњег Црњелова.

Спонзор Фудбалског клуба "Слога" Златко Крбањевић рекао је да су разлог за славље успјеси фудбалера у протекле три године, у којима су сваке сезоне прелазили у виши ранг такмичења.

Према његовим ријечима, сада су обје фудбалске екипе из Црњелова у регионалној лиги.

Крбањевић живи у Њемачкој гдје се бави медицином и каже да је фудбал и спорт уопште у Европи начин да се људи рекреирају након напорног посла и да се ослободе стреса, а уз здрав начин живота спорт омогућава и лијепа дружења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана