Клевета и стављање мете на чело: Радишић поднио кривичну пријаву против Тривићеве

Срна
Клевета и стављање мете на чело: Радишић поднио кривичну пријаву против Тривићеве

БИЈЕЉИНА - Власник компаније "Гранд трејд" из Бањалуке Миле Радишић поднио је кривичну пријаву против Јелене Тривић због клевете, саопштено је из Адвокатске канцеларије "Стевановић" која је његов пуномоћник.

"Тривићева је својим радњама које је учинила 27. априла поново угрозила сигурност нашег клијента, оклеветала га стављајући му мету на чело својим неистинитим објавама, те покушавајући да своју репутацију изгради стварајући погрешну слику о нашем клијенту и његовој породици", оцјењује се у саопштењу.

Адвокат Милош Стевановић наводи да је Тривићева 27. априла на "Инстаграм" профилу /тривиц_јелена/ објавила видео-снимак којим је тешко оклеветала Радишића износећи и проносећи неистине које се односе на његове личне и породичне прилике, те дајући погрешну слику о некретнини испред које је настао видео.

Тривићева је рекла да је Радишић заједно са /Милорадом/ Додиком "двојац који је згазио и отео од народа", те је у наставку видео-снимка истакла да је у току градња за коју не постоји адекватно обавјештење на објекту о инвеститору, као и датуму почетка градње, а објекат који је предмет њене опсервације налази се поред кафеа "Кајак".

"Породица Радишић обавјештава све медије да је локација на којој се изводе радови на снимку Тривићеве објекат за који су уредно издате све грађевинске дозволе, да је у питању објекат за приватну намјену, не и пословну, те да не постоји ниједна спорна правна ствар о том питању, посебно водећи рачуна о томе да су све дозволе правоснажне и да је за све уредно плаћена сва припадајућа накнада која је тражена позитивним прописима", наводи се у саопштењу.

Како се додаје, Радишић и његова породица све своје активности и пословање обављају у складу са постојећим прописима и да ниједна њихова активност никада није била усмјерена на кршење закона.

"Треба посебно имати у виду да породица Радишић неће дозволити да било каква политичка препуцавања иду преко њених чланова, посебно имајући у виду раније проблеме које су поједини представници политичких елита покушавали да узрокују нашим клијентима, стварајући озбиљне проблеме сигурносне природе", закључује се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана