Хапшења због промета дрогама у Новом Граду и Сарајеву

Срна
Хапшења због промета дрогама у Новом Граду и Сарајеву

Сарајево - Припадници Агенције за истраге и заштиту /SIPA/, поступајући по наредби Тужилаштва БиХ, јутрос су на подручју Новог Града лишили слободе два лица и једно на подручју Сарајева, осумњичене да су починили кривична дјела организованог криминала у вези са неовлаштеним прометом опојним дрогама, саопштено је из SIPA.

На подручју Новог Града извршен је претрес на четири локације и том приликом пронађено је и привремено одузето аутоматско наоружање, муниција, мобилни телефони као и други предмети, који ће се користити као докази у даљем поступку.


У оквиру истражних активности у овом предмету полицијски службеници SIPA пронашли су и привремено одузели одређену количину наркотичких средстава.

Ухапшена лица, након криминалистичке обраде у службеним просторијама SIPA, биће предата Тужилаштву БиХ на даље поступање.

Из Тужилаштва БиХ јутрос је саопштено да су слободе лишени Јасмин Селимовић и Анђелко Новакововић, обојица настањени у Новом Граду, те Ганија Курти, држављанин Црне Горе који се налази под надзором Службе за послове са странцима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана