Драгичевић: Ако остане иједан пипак тих злочинаца, убијаће нас поново

www.6yka.com
Драгичевић: Ако остане иједан пипак тих злочинаца, убијаће нас поново

Бањалука - Више стотина грађана и вечерас се окупило у Бањалуци, захтијевајући да се открије позадина дешавања у вези са смрћу Давида Драгичевића.

Његов отац Давор поручио је како је ово миран и достојанствен скуп, без политике. Свима се захвалио на подршци а "господи" је поручио како их је све више и више те како њега и Давидову мајку Сузану чине веома поносним.

Данас је на скупу била присутна и Давидова мајка, како је прозваше "мајка храброст".

Давор Драгичевић рекао је данас да ће 10. маја сви да чују шта ће у Народној скупштини РС да каже он, Давидова мајка и група "Правда за Давида”

"10. маја сам добио 10 минута да се обратим јавности. Имаћете прилику да чујете шта ћемо ја и мајка Сузана тада рећи. До тада ћемо бити достојанствени", рекао је он и додао:

"Нека се срамоте због покушаја да сломе Давидову мајку Сузану, али неће успјети јер сте ви наша подршка. Видим да сте се опаметили и да га не покушавају убити други пут", поручио је Давор окупљенима на Тргу Крајине.

"Нама не сметају ваши милиони, мерцедеси и ко зна која аута. Постали сте сотоне, почели сте убијати нашу будућност, нашу дјецу, а дјецу вам нећемо опростити. Идемо до краја јер ако остане иједан пипак тих злочинаца ово ће опет бити злочиначка организација и убијаће све нас поново", рекао је Давор Драгичевић.

На крају, скупу Правда за Давида прикључило се преко 100 бициклиста Бањалучке критичне масе, који су возили кроз Бањалуку за свог суграђанина Давида.

"У знак подршке породици Драгичевић, као и свим грађанима окупљеним у групи ‘Правда за Давида’, седму вожњу ‘Бањалучке критичне масе’ посветили смо нашем суграђанину Давиду Драгичевићу", рекли су раније организатори.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана