Ђокиђ: Додик и Цвијановићева заслужују подршку грађана

Срна
Ђокиђ: Додик и Цвијановићева заслужују подршку грађана

Невесиње - Коалиција СНСД-СП-ДНС радила је и убудуће ће радити у интересу грађана Републике Српске, од којих се очекује подршка заједничким кандидатима на предстојећим изборима, поручено је у Невесињу са данашњег састанка међународног секретара СНСД-а Жељке Цвијановић са коалиционим партнерима са подручја ове општине.

Састанку је прусуствовао и предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић, који је након састанка истакао да је ријеч о одговорној коалицији која је постигла и рекорд по томе што је успјела да се одржи више од 13 година и која и даље ради у најбољем интересу за грађане Републике Српске.

Говорећи о изборним очекивањима, Ђокић је истакао да је у потпуносту увјерен у побједу кандидата коалиције за предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика и Жељке Цвијановић.

"Вјерујем у потпуну подршку грађана Српске, због тога што смо претходних година врло одговорно, посвећено и у интересу становништва вршили власт у републици, у чему су посебан допринос дали Додик и Цвијановићева обављајући своје функције", рекао је Ђокић.

Он је рекао да и на основу будућих планираних активности од грађана могу затражити потпуну подршку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана