Брат убијеног полицајца: У шоку сам, мајка ово неће преживјети!

Avaz.ba
Брат убијеног полицајца: У шоку сам, мајка ово неће преживјети!

Зворник: Анђелко Ђурић, брат убијеног полицајца, изјавио је да су сви чланови породице у очају и да су његовог брата убили исти они који су и његовог оца у прошлом рату.

"Лоше смо. Породица је у критичном стању, мајка неће моћи да преживи. Ја се борим, да ли ћу успјети да преживим ово све... Шта да кажем? Оца сам изгубио у рату изгубио сам брата сад од истих тих", казао је Ђурић за Аваз.

Подјсетимо, по налогу главног тужиоца формиран је истражни тим у који су укључени тужиоци из Одсјека за тероризам Тужилаштва БиХ, као и истражиоци и стручни сарадници, који ће радити на истрази у овом предмету.

Тужиоци и особље ће заједно са полицијским службеницима МУП-а РС и SIPA и партнерским институцијама, прикупљати доказе и вршити истражне радње са циљем потпуног расвјетљавања терористичког акта у Зворнику, наведено је у саопштењу Тужилаштва БиХ.

"По наредби главног тужиоца, на мјесту догађаја, током ноћи је обављен увиђај и изузети су форензички трагови, а провесће се даље истражне радње са циљем да се утврде мотиви напада као и повезаност других особа или саучесника, који су учествовали у извршењу кривичног дјела. Тужилаштво БиХ и полицијске агенције настављају интензиван рад са циљем утврђивања свих околности почињеног кривичног дјела", наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана