Босић очекује побједу Савеза за промјене

Срна
Босић очекује побједу Савеза за промјене

Теслић - Предсједник Српске демократске странке /СДС/ Младен Босић очекује у Теслићу побједу кандидата за начелника општине Савеза за промјене Милана Миличевића /СДС/.

"Миличевић је један од најбољих начелника општина у Републици Српској, то је познато у СДС-у, а вјерујем да је то став и грађана Теслића", рекао је Босић на централној предизборној трибини СДС-а у Теслићу.


Босић очекује побједу Миличевића и Савеза за промјене упркос чињеници што је иза противкандидата из СНСД-а, како је навео, "читава машинерија Владе Републике Српске, која злоупотребљава заједничке ресурсе".

Он је поручио да ће Миличевић наставити да обавља свој посао најбоље што може и да је то његов најбољи квалитет.

Члан Предсједништва СДС-а Александра Пандуревић оцијенила је да ће Теслић остати бастион ове странке захваљујући квалитетном раду Миличевића.

"Теслићани, као и сви грађани Републике Српске имају милијарду и двјеста разлога да не гласају за господина Драгана Богданића који је уништио здравствени систем Републике Српске и за то му грађани Теслића не дају да уништи Теслић", рекла је Пандуревићева.

Потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак каже да ова партија подржава заједничког кандидата Миличевића, увјерен да вечерашњи скуп потврђује да је ствар око избора начелника општине завршена.

"Очигледно да је Савез за промјене пред великим тријумфом", рекао је Црнадак и указао на допринос локалног одбора ПДП-а од којег очекује до сада најбоље изборне резултате у Теслићу.

Кандидат СДС-а за начелника општине испред Савеза за промјене Милан Миличевић подсјетио је на велике помаке у овој локалној заједници током четири године његовог управљања и Теслић сврстали међу најперспективиније општине у Републици Српској.

Миличевић је захвалио коалиционим партнерима на подршци и поручио грађанима да изађу на изборе и подрже бољи Теслић, како би се направио град будућности до 2020. године.

Миличевић је добио подршку НДП-а, ПДП-а, Радничке партије, Српске напредне странке, Еколошке демократске странке, СДП-а, ХДЗ-а 1990 и Удружења Хрвата "Наша огњишта".

Централна предизборна трибина теслићког СДС-а, на којем су представљени кандидати ове партије за одборнике у локалној скупштини, одржана је на градском Тргу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана