Бојић: У сарадњи са Владом Српске у Лакташима креиран добар привредни амбијент

Срна
Бојић: У сарадњи са Владом Српске у Лакташима креиран добар привредни амбијент

ЛАКТАШИ - Градоначелник Лакташа Мирослав Бојић захвалио је на свечаној академији поводом Дана града руководству Републике Српске што је свих ових година подршка развоју и креирању повољног привредног и животног амбијента у овој локалној заједници.

Бојић је рекао новинарима да је у Лакташима у сарадњи са Владом Српске креиран добар привредни амбијент, уз бројне пореске и друге олакшице, подстицаје и мјере.

Он је указао да су у овом граду присутни бројни страни инвеститори, о чему, између осталог, свједочи најновије отварање погона њемачке компаније "Мале".

Бојић је истакао да је то, уз бројне реализоване инфраструктурне пројекте, заједнички успјех града, Владе и републичког руководства.

"Премијер Радован Вишковић данас је заслужено добио највише признање града - `Златни грб` за допринос развоју ове локалне заједнице. Лани смо тај грб додијелили предсједнику Српске Милораду Додику, а претпрошле године српском члану Предсједништва БиХ Жељки Цвијановић", рекао је Бојић.

Он је додао да су признања Лакташа данас добили и бројни привредници, те људи из спортског и културног живота овог града.

Бојић је додао да се Дан града Лакташа обиљежава уз бројне манифестације, уз сјећање на жртве из протеклих ратова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана