Bojić: U saradnji sa Vladom Srpske u Laktašima kreiran dobar privredni ambijent

Srna
Bojić: U saradnji sa Vladom Srpske u Laktašima kreiran dobar privredni ambijent

LAKTAŠI - Gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić zahvalio je na svečanoj akademiji povodom Dana grada rukovodstvu Republike Srpske što je svih ovih godina podrška razvoju i kreiranju povoljnog privrednog i životnog ambijenta u ovoj lokalnoj zajednici.

Bojić je rekao novinarima da je u Laktašima u saradnji sa Vladom Srpske kreiran dobar privredni ambijent, uz brojne poreske i druge olakšice, podsticaje i mjere.

On je ukazao da su u ovom gradu prisutni brojni strani investitori, o čemu, između ostalog, svjedoči najnovije otvaranje pogona njemačke kompanije "Male".

Bojić je istakao da je to, uz brojne realizovane infrastrukturne projekte, zajednički uspjeh grada, Vlade i republičkog rukovodstva.

"Premijer Radovan Višković danas je zasluženo dobio najviše priznanje grada - `Zlatni grb` za doprinos razvoju ove lokalne zajednice. Lani smo taj grb dodijelili predsjedniku Srpske Miloradu Dodiku, a pretprošle godine srpskom članu Predsjedništva BiH Željki Cvijanović", rekao je Bojić.

On je dodao da su priznanja Laktaša danas dobili i brojni privrednici, te ljudi iz sportskog i kulturnog života ovog grada.

Bojić je dodao da se Dan grada Laktaša obilježava uz brojne manifestacije, uz sjećanje na žrtve iz proteklih ratova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana