Елитна проституција у залету: Повишица послије ријалитија и избор из каталога криминалцима

Г.С.
Елитна проституција у залету: Повишица послије ријалитија и избор из каталога криминалцима

Није први пут да се старлете доводе у везу са елитном проституцијом. За неке се спекулише, неке су привођене. Колико је овај вид проституције заступљен?

Ајфонка, Дискреција, Мими Оро, Станија, Сораја. У Холивуду су старлете оваква егзотична имена имале за велике екране, а код нас за мале екране и каталоге.

“Тај вид проституције код нас је јако распрострањен. Довољно је једно учешће у ријалитију, да дјевојкама скачу цијене. Имате елитну, и имате турбо проституцију. Е сад, мала разлика у финесама и тога колико дјевојке зарађују”, каже новинар црне хронике Милан Стојадиновић.

Тијане Максимовић се вјероватно слабо сјећају у родном мјесту, али сигурно знају ко је Ајфонка. Она је ухапшена са још неколико дјевојака у вили близу Бијељине. Поред њих ухапшено је и двадесетак мушкараца, а полиција је приликом претреса пронашла дрогу, оружје и новац. Раније, овакав вид проституције био је резервисан за црногорско приморје.

“Један од начина на који се полиције у региону боре против организованог криминала је забрана уласка тзв безбједносно интересантним особама, они баш не могу да их назову правим именима, али онда их стављају на списак непожељних особа. Оно што је интересантно је да се на списку српске полиције нашла се и старлета Сораја Вучелић”, каже новинар црне хронике Милош Лазић.

Сораја је била испитивана у вези са убиством једног од вођа криминалних кланова у Црној Гори. И није једина старлета којој је забрањен улазак у Србију. Такође одређеним старлетама забрањен је улазак у Црну Гору, а свједоци смо да се њихова, и имена сумњивих мисица и манекенки често доводе у везу са организованим криминалом и проституцијом. Недавно су у Србији ухапшена двојица браће, који су организовали ланац проституције.

“Они су толико били разрадили посао, да је постојао каталог са дјевојкама, међу њима ј било старлета, манекенки, мање познатих и јако познатих, све се уговарало телефоном, мејлом, дјевојке су одлазиле на дату адресу, новац је уплаћиван директно макроима”, каже Стојадиновић.

Иначе, и међу ухапшенима са Тијаном Ајфон у Бијељини, има и особа које се доводе у везу са црногорским криминалним клановима и организованим криминалом. (TV prva)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана