Elitna prostitucija u zaletu: Povišica poslije rijalitija i izbor iz kataloga kriminalcima

G.S.
Elitna prostitucija u zaletu: Povišica poslije rijalitija i izbor iz kataloga kriminalcima

Nije prvi put da se starlete dovode u vezu sa elitnom prostitucijom. Za neke se spekuliše, neke su privođene. Koliko je ovaj vid prostitucije zastupljen?

Ajfonka, Diskrecija, Mimi Oro, Stanija, Soraja. U Holivudu su starlete ovakva egzotična imena imale za velike ekrane, a kod nas za male ekrane i kataloge.

“Taj vid prostitucije kod nas je jako rasprostranjen. Dovoljno je jedno učešće u rijalitiju, da djevojkama skaču cijene. Imate elitnu, i imate turbo prostituciju. E sad, mala razlika u finesama i toga koliko djevojke zarađuju”, kaže novinar crne hronike Milan Stojadinović.

Tijane Maksimović se vjerovatno slabo sjećaju u rodnom mjestu, ali sigurno znaju ko je Ajfonka. Ona je uhapšena sa još nekoliko djevojaka u vili blizu Bijeljine. Pored njih uhapšeno je i dvadesetak muškaraca, a policija je prilikom pretresa pronašla drogu, oružje i novac. Ranije, ovakav vid prostitucije bio je rezervisan za crnogorsko primorje.

“Jedan od načina na koji se policije u regionu bore protiv organizovanog kriminala je zabrana ulaska tzv bezbjednosno interesantnim osobama, oni baš ne mogu da ih nazovu pravim imenima, ali onda ih stavljaju na spisak nepoželjnih osoba. Ono što je interesantno je da se na spisku srpske policije našla se i starleta Soraja Vučelić”, kaže novinar crne hronike Miloš Lazić.

Soraja je bila ispitivana u vezi sa ubistvom jednog od vođa kriminalnih klanova u Crnoj Gori. I nije jedina starleta kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju. Takođe određenim starletama zabranjen je ulazak u Crnu Goru, a svjedoci smo da se njihova, i imena sumnjivih misica i manekenki često dovode u vezu sa organizovanim kriminalom i prostitucijom. Nedavno su u Srbiji uhapšena dvojica braće, koji su organizovali lanac prostitucije.

“Oni su toliko bili razradili posao, da je postojao katalog sa djevojkama, među njima j bilo starleta, manekenki, manje poznatih i jako poznatih, sve se ugovaralo telefonom, mejlom, djevojke su odlazile na datu adresu, novac je uplaćivan direktno makroima”, kaže Stojadinović.

Inače, i među uhapšenima sa Tijanom Ajfon u Bijeljini, ima i osoba koje se dovode u vezu sa crnogorskim kriminalnim klanovima i organizovanim kriminalom. (TV prva)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana