Затражено притварање "блудног" наставника

Небојша Томашевић
Затражено притварање "блудног" наставника

БАЊАЛУКА – Поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци предложио је одређивање једномјесечног притвора за наставника информатике Милоша Н. (60) из Мркоњић Града због сумње да је починио кривична дјела полно узнемиравање и задовољење полних страсти пред дјететом, потврђено је "Гласу Српске".

Како је саопштено из Тужилаштва, наодећи иницијале, терете га да је 7. маја у Мркоњић Граду, у просторијама Основне школе ”Иван Горан Ковачић” починио кривична дјела на штету два малољетна лица.

- Након испитивања, тужилац затражио одређивање притвора због постојања бојазни да би осумњичени боравком на слободи могао ометати кривични поступак утицајем на свједоке. О притвору ће одлучивати судија за претходни поступак Основног суда у Мркоњић Граду - наведено је у саопштењу тужилаштва.

Према непотврђеним информацијама осумњичени Милош Н. је пијан дошао на наставу те је од двије ученице, старости 12 и 13 године, тражио  да ”скину гаћице”.  

- То су незваничне приче и још се утврђује да ли је то заиста било тако. Ученице су жалиле на наставника и то је пријављено полицији која га је убрзо ухапсила. Утврђено је да је тешко пијан - рекао је извор близак истрази.

Наводно овај наставник већ дуже вријеме има проблем са алкохолом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана