Zatraženo pritvaranje "bludnog" nastavnika

Nebojša Tomašević
Zatraženo pritvaranje "bludnog" nastavnika

BANjALUKA – Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci predložio je određivanje jednomjesečnog pritvora za nastavnika informatike Miloša N. (60) iz Mrkonjić Grada zbog sumnje da je počinio krivična djela polno uznemiravanje i zadovoljenje polnih strasti pred djetetom, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Kako je saopšteno iz Tužilaštva, naodeći inicijale, terete ga da je 7. maja u Mrkonjić Gradu, u prostorijama Osnovne škole ”Ivan Goran Kovačić” počinio krivična djela na štetu dva maloljetna lica.

- Nakon ispitivanja, tužilac zatražio određivanje pritvora zbog postojanja bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke. O pritvoru će odlučivati sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Mrkonjić Gradu - navedeno je u saopštenju tužilaštva.

Prema nepotvrđenim informacijama osumnjičeni Miloš N. je pijan došao na nastavu te je od dvije učenice, starosti 12 i 13 godine, tražio  da ”skinu gaćice”.  

- To su nezvanične priče i još se utvrđuje da li je to zaista bilo tako. Učenice su žalile na nastavnika i to je prijavljeno policiji koja ga je ubrzo uhapsila. Utvrđeno je da je teško pijan - rekao je izvor blizak istrazi.

Navodno ovaj nastavnik već duže vrijeme ima problem sa alkoholom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana