Ухапшена некрунисана краљица тузланске мафије

Ј.С.
Ухапшена некрунисана краљица тузланске мафије

ТУЗЛА - Маргарета Хаџић звана Марга (55) јутрос је ухапшена на српској граници приликом покушаја бијега из Босне и Херцеговине у Србију.

Према информацијама до којих је дошао “Глас Српске”, она је ухапшена према црвеној потјерници Интерпола, коју је расписала БиХ,  након што је побјегла из Казнено –поправног затвора Тузла.

Хаџићева је због вођења криминалне групе која се бавила продајом кокаина,  посњедни пут осуђена 2016. године на три године затвора из којег је недавно пуштена на допуст. Она је искористила прилику и покушала да пребјегне у Србију.

Како незванично сазнајемо, трнутно је у Србији, а слиједи њено изручење БиХ преко Министарства правде.

Некрунисана краљица тузланске мафије Маргарета Хаџић,  звана Марга, козметичарка је из Тузле и један од најпознатијих вођа кримо група које су се углавном бавиле продајом наркотика.

 

 

 

Марга је чак тешко ранила двојицу полицајаца када су покушали претрести њену кућу због сумње да се бави продајом дроге. Осуђена је на осам година затвора. Током судског поступка могло се чути да је Марга под кринком козметичког салона окупљала “женску банду” за посао дилања дроге.

 

Осим ње, Кантонални суд у Тузли је на двије године затвора осудио њене блиске сараднице Ружицу Бабић из Тузле и Алмиру Хамзић из Живиница. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана