Ухапшен Мароканац због рањавања мигранта и посједовања дроге

Срна
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО - Полиција је у Сарајеву ухапсила Мароканца чији су иницијали М.Р. (25) због рањавања мигранта из Марока чији су иницијали С.С. и посједовања и омогућавања уживања дроге, саопштено је из Министарства унутрашњих послова (МУП) Кантона Сарајево.

Туча миграната догодила се синоћ око 20.00 часова у општини Центар Сарајево.

У саопштењу је наведено да је патрола на лицу мјеста затекла мушкарца С.С. (26), који је због повреда нанесених ножем превезен на Универзитетски клинички центар, гдје му је указана љекарска помоћ и констатоване лаке тјелесне повреде, након чега је упућен на кућно лијечење.

Полиција је ноћас у једној од зграда на Мариндвору пронашла мушкарца М.Р, који тренутно борави у прихватном центру “Блажуј”.

Том приликом су код М.Р. пронађена и уз потврду о привременом одузимању предмета одузета три ножа, једна ПВЦ кеса са 50 таблета са утиснутим логом “44 291” и двије ПЦВ кесе са спидом.

Ухапшени је предат у просторије Јединице за осигурање објеката и задржавање ухапшених особа, а полицијски службеници настављају рад на документовању ових кривичних дјела.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана