Педофил из Приједора упао у клопку

Г.С.
Педофил из Приједора упао у клопку

ПРИЈЕДОР - Чланови Facebook групе “Стоп педофилији” успјели су открити још једног предатора, Мухарема К. из Прњавора који је од Лане (12) путем апликације “Messinger” тражио да му шаље фотографије на којима је обнажена.

“Имаш ли једну слику гдје ти се види тијело”, упитао је у поруци осумњичени дјевојчицу коју је уочио путем друштвене мреже “Facebook”. Оно што Мухарем, иначе радник локалне фабрике, није знао јесте да је Лана лажни профил који користе организатори групе Стоп педофилији како би открили педофиле из региона и пријавили их полицији.

“Поштовани пријатељи, упозоравамо на још један већ виђен сценарио гдје предатор тражи фотографију диверзије девојчице од 12 година тј. њених интимних дијелова тијела да би могао касније да је уцјењује уколико их пошаље. Када је видио да неће послати своје фотографије онда плаши дијете причом о самоубиству изазивајући код жртве грижњу савјести и страх”, навели су у саопштењу чланови групе истичући да спремају извјештај који ће поднијети МУП-у РС-а.

Мухарем је, како се може видјети из преписке, први контактирао Лану а након уобичајене конверзације и приче о врућини од дјевојчице захтијева да пошаље слику али тако да стави прст на чело.

- Тада креће у акцију. Лани пише како је лијепа а потом је пита да разговарају путем видео-позива. Дјевојчица то одбија, а Мухарем јој говори: “Само једном да видим њу и груди и више нећу тражити никад”. Иако га је Лана упозоравала да је она дијете и има 12 година, Мухарем је написао да ће се убити ако му не пошаље слику.

Злостављање

Подаци УНИЦЕФ-а показују да је просјечна доб жртава педофилије између осам и девет година, те да свака четврта дјевојчица и сваки шести дјечак доживе неки од облика сексуалног злостављања, преноси Ослобођење

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана