Од Ћулума одузет скупоцјени “хамер”

Ј. С.
Од Ћулума одузет скупоцјени “хамер”

Приједор - Од Нермина Ћулума из Санског Моста Полицијска управа Приједор привремено је одузела скупоцјени аутомобил “хамер”. Њега је полиција зауставила у четвртак увече и након прегледа заплијенила возило због сумње да није исправна документација о поријеклу.

- У току је истрага. Радимо на утврђивању исправности документације, као и тога да ли се возило може повезати с неким кривичним дјелом - саопштено је из Полицијске управе Приједор.

Браћа Ћулум, Нермин и Армин важе за жестоке момке и раније су повезивани са разним кривичним дјелима. Ово је треће одузето возило од њих. Полиција је од њих већ одузела два “ламборгинија”.

Браћа Ћулум су у ранијем периоду била занимљива не само полицијским службама у БиХ, већ и органима реда широм Европе, а највише због дјеловања унутар бајкерске организације “Јунајтед трибјунс”, коју је њемачка тајна служба прогласила за државну опасност. Они су привођени и у априлу због убиства бањалучког бизнисмена Славише Крунића, али су након саслушања пуштени на слободу. Ћулуми су власници угоститељског објекта “Јунајтед трибјунс” у Санском Мосту, који је полиција претресла 2016. године у потрази за нелегалним оружјем.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана