Od Ćuluma oduzet skupocjeni “hamer”

J. S.
Od Ćuluma oduzet skupocjeni “hamer”

Prijedor - Od Nermina Ćuluma iz Sanskog Mosta Policijska uprava Prijedor privremeno je oduzela skupocjeni automobil “hamer”. Njega je policija zaustavila u četvrtak uveče i nakon pregleda zaplijenila vozilo zbog sumnje da nije ispravna dokumentacija o porijeklu.

- U toku je istraga. Radimo na utvrđivanju ispravnosti dokumentacije, kao i toga da li se vozilo može povezati s nekim krivičnim djelom - saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Braća Ćulum, Nermin i Armin važe za žestoke momke i ranije su povezivani sa raznim krivičnim djelima. Ovo je treće oduzeto vozilo od njih. Policija je od njih već oduzela dva “lamborginija”.

Braća Ćulum su u ranijem periodu bila zanimljiva ne samo policijskim službama u BiH, već i organima reda širom Evrope, a najviše zbog djelovanja unutar bajkerske organizacije “Junajted tribjuns”, koju je njemačka tajna služba proglasila za državnu opasnost. Oni su privođeni i u aprilu zbog ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, ali su nakon saslušanja pušteni na slobodu. Ćulumi su vlasnici ugostiteljskog objekta “Junajted tribjuns” u Sanskom Mostu, koji je policija pretresla 2016. godine u potrazi za nelegalnim oružjem.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana