Два рођака погинула у судару аутомобила код Добоја

Н. Т.
Два рођака погинула у судару аутомобила код Добоја

ДОБОЈ - Рођаци Милан Ковачевић (25) и Ненад Ковачевић (27), погинули су у стравичном судару "аудија а4" и „аудија А6" у Великој Буковици код Добоја, потврђено је „Гласу Српске"

Несрећа се десила уторак око 23 часа, а страдали су били путници у возилу „ауди А6" који је возио Горан К. Другим аудијем, А4 управљао је Стефан А. из Станара. Возачи аутомобила су повријеђени и превезени су у добојску општу болницу, али како сазнајемо нису животно угрожени.

Према незваничним информацијама до несреће је дошло када је возаћ „аудија А4" Стефан А у једној кривину прешао у супротну коловозну траку и сударио се с „аудијем А6" у коме су били страдали.

Након судара опба возила су се окренула на цести и слетила предњим крајевима с пута. Извор близак истрази је казао да су оба погинула на лицу мејста и Ненад М. је поломио врат,а  Милан је преминуо усљед тешких повреда главе.

Полицијска управа Добој, наводећи инцијале страдалих и возача, потврдила је да су погинуле двије особе у судару аутомобила.

- Увиђај су обавили полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој,  а њиме  је руководио дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој. Више детаља као и узрок несреће биће познати када се заврши истрага-рекли су у ПУ Добој.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана