Боксер Дражан Јањанин срећом избјегао трагедију у судару у којој је повређен Кузмић

nezavisne.com
Боксер Дражан Јањанин срећом избјегао трагедију у судару у којој је повређен Кузмић

Ушивена ми је рука и имам још неколико повреда по тијелу али нису то озбиљне повреде како је могло бити, јер да нисмо побјегли и ударили у брину питање је да ли бисмо кум и ја преживјели, рекао је за “Независне” приједорски боксер Дражан Јањанин који је пуком срећом (30) јутрос избјегао трагедију у саобраћајној несрећи у којој је тешко повријеђен и кошаркаш Огњен Кузмић.

“Ишао сам из Минхена са меча и кум је дошао по мене, срећом па је кум био присебан, Тај аутомобил се ођедном створио искред нас,  не знам ни која је то брзина била. Кум је био присебан па је побјегао и ударио у брину. Да нас је ударио дректно, питање је да ли бисмо остали живи, овако нам је откинуо задњи крај односно задњи лијеви точак и врата су откинута а тај ауто је пројурио још 200 метара доле”, рекао је Јањанин за Независне.

Истиче да је њевог кум задобио лакше повреде, а шокиран је чиненицом да су за длаку сви могли настрадати.

“Ми смо се бјежећи, попели на брину која нас је одбацила и преврнула на кров,  тај ауто је продужио и преврнуо се у јарак. У шоку сам стварно касно сам дошао, радио сам у Њемачкој и таман кренем кући породици а ето умало да погинем”, истиче Јањанин.

Удес се десио око пет часова када су се на магистралном путу Бањалука-Приједор у Рамићима сударили порше у којем су били  Кузмић и  Богдан Илић (29) из Бијељине и бмв у којем су били Јањанин и његов кум  Марко Миљатовић (32).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана