Вујичић завршио говор ријечима "Бањалуко волим те"

Милијана Латиновић
Вујичић завршио говор ријечима "Бањалуко волим те"

БАЊАЛУКА- Реченицом " Бањалуко волим те" коју је изговорио на српском језику, најпознатији мотивациони говорник Ник Вујичић завршио је наступ пред хиљадама грађана у Спортској дворани Борик.

Најпознатији Аустралијанац српског поријекла чији су родитељи родом из Србије рођен је без руку и ногу. За његово стање није било никаквог медицинског објашњења.

Мотивациони говор у граду на Врбасу започео је на српском језику истичући да воли Србију и да жели једнога дана да своју породицу доведе у Србију.

- Желим да их доведем и у Бањалуку -  рекао је Вујичић нагласивши да је веома срећан због доласка у овај град.

Окупљенима је показао фотографију своје породице, супруге и четворо дјеце и нагласио значај породице у животу сваког човјека.  Његов ослонац додао је увијек је био његов отац.

Публика је пажљиво слушала сваку његову реченицу а његове поруке проткане љубављу, надом и вјером наградила је громогласним аплаузом.

Пред сам крај Вујичић је рекао да би желио све присутне да загрли.

- На жалост не могу, отпале су ми руке- нашалио се на свој рачун и тако послао снажну поруку свима да прихвате себе какви јесу и никада не одустану.

Сви који су га вечерас слушали на поклон су добили његову књигу "Живјети слободно", а гостовањем у Бањалуци завршена је Никова турнеја у БИХ. Он је јуче говорио у Мостару и Сарајеву а од своје 19. године одржао је мотивационе говоре у 73 земље свијета и постао инспирација милионима људи.

Вујичић: Морамо да вјерујемо и сањамо велике снове

Уколико желимо наду, морамо да вјерујемо и сањамо велике снове, рекао је аустралијски мотивациони говорник српског поријекла Ник Вујичић који је  у Бањалуци говорио о својим потешкоћама и борби кроз живот.

- Познајем историју овог региона и част ми је што сам ту. Многи напуштају ово подручје због недостатка могућности. Свима бих поручио, ако желе видети промјену, да буду дио те промјене - рекао је Вујичић.

Додао је да га је родитељство много промијенило, те да је захвалан оцу који му је био добар примјер.

Сав приход од продатих улазница иде у хуманитарне сврхе. Званичници Српске разговараће сутра у Бањалуци са Вујичићем, саопштено је из Бироа Владе РС за односе са јавношћу.

.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана