Враћају се на посао, не одустају од смјене

Д. К.
Враћају се на посао, не одустају од смјене

Бањалука - Радници Центра за рехабилитацију и запошљавање инвалида Бањалука поручили су јуче да ће се вратити на посао, али да не одустају од захтјева за смјену директора ове установе Драгића Гојковића.

- Нећемо одустати од нашег захтјева, а то је смјена Гојковића, због чега тражимо да нас прими предсједник Српске како бисмо му изнијели своје проблеме - истакао је Миодраг Добријевић, један од 22 радника инвалида који протестују у Центру и траже хитну смјену директора због, како кажу, мобинга и повећања цијене становања у Центру за 50 одсто.

Предсједник РС Милорад Додик рекао је да разумије проблеме радника Центра за професионалну рехабилитацију и запошљавање инвалида и да у том смислу има потпуно повјерење у оно што ради Влада и премијер Жељка Цвијановић. Цвијановићева је у сриједу затражила од Надзорног одбора и управе Центра да обуставе примјену одлуке Надзорног одбора о повећању цијене смјештаја док се о разлозима њеног доношења и плановима пословодства не упозна Влада и заузме одговарајући став.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана