У трци за четврти стан 1,84 милиона коверата

М. Л.
У трци за четврти стан 1,84 милиона коверата

Бањалука - Највећа наградна игра у Републици Српској “Десет рачуна изброји и стан освоји” улази у завршницу, а у трци за стан је 1,84 милиона коверата, које су послали грађани из свих крајева Српске.

Добитник четвртог стана у бањалучком насељу Лауш биће извучен у недјељу увече, а колику пажњу је изазвала ова наградна игра најбоље показује податак да је само у једном дану предата 71.000 коверата са фискалним рачунима и слиповима.

Координатор продаје и маркетинга у “Поштама Српске” Зоран Дурић рекао је за “Глас Српске” да у том предузећу не памте када су имали више посла.

- Све коверте приспјеле до петка у пословнице “Пошта Српске” транспортоване су у зграду Радио-телевизије РС, гдје ће бити одржано извлачење - рекао је Дурић.

Члан радне групе за организацију наградне игре Раде Шегрт истиче да се већ сада може рећи да је наградна игра успјела, с обзиром на то да је за учешће у извлачењу стигло 1,84 милиона коверата.

- Прије почетка наградне игре урађено је истраживање да би се видјело у којој мјери грађани узимају фискалне рачуне, а анализу ћемо урадити и након наградне игре да бисмо видјели колики је заиста ефекат постигнут - рекао је Шегрт.

Осим добитника стана у недјељу ће, као и у претходна три извлачења, бити извучени добитници вриједних робних ваучера.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана