U trci za četvrti stan 1,84 miliona koverata

M. L.
U trci za četvrti stan 1,84 miliona koverata

Banjaluka - Najveća nagradna igra u Republici Srpskoj “Deset računa izbroji i stan osvoji” ulazi u završnicu, a u trci za stan je 1,84 miliona koverata, koje su poslali građani iz svih krajeva Srpske.

Dobitnik četvrtog stana u banjalučkom naselju Lauš biće izvučen u nedjelju uveče, a koliku pažnju je izazvala ova nagradna igra najbolje pokazuje podatak da je samo u jednom danu predata 71.000 koverata sa fiskalnim računima i slipovima.

Koordinator prodaje i marketinga u “Poštama Srpske” Zoran Durić rekao je za “Glas Srpske” da u tom preduzeću ne pamte kada su imali više posla.

- Sve koverte prispjele do petka u poslovnice “Pošta Srpske” transportovane su u zgradu Radio-televizije RS, gdje će biti održano izvlačenje - rekao je Durić.

Član radne grupe za organizaciju nagradne igre Rade Šegrt ističe da se već sada može reći da je nagradna igra uspjela, s obzirom na to da je za učešće u izvlačenju stiglo 1,84 miliona koverata.

- Prije početka nagradne igre urađeno je istraživanje da bi se vidjelo u kojoj mjeri građani uzimaju fiskalne račune, a analizu ćemo uraditi i nakon nagradne igre da bismo vidjeli koliki je zaista efekat postignut - rekao je Šegrt.

Osim dobitnika stana u nedjelju će, kao i u prethodna tri izvlačenja, biti izvučeni dobitnici vrijednih robnih vaučera.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana