Српски званичници упутили честитке поводом Рамазанског бајрама

Срна
Српски званичници упутили честитке поводом Рамазанског бајрама

Бањалука - Предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је свим вјерницима исламске вјероисповјести Рамазански бајрам са жељом да овај велики празник прославе у духу међусобног поштовања и солидарности.

"Желим вам да Рамазански бајрам дочекате у добром здрављу, радости и благостању у кругу породице и пријатеља и да предстојећи празнични дани донесу мир у ваше домове", наводи се у честитки коју је предсједавајући Предсједништва БиХ упутио поглавару Исламске заједнице у БиХ Хусеину Кавазовићу, муфтијствима, имамима и свим вјерницима исламске вјероисповијести у БиХ.

Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је вјерницима исламске вјероисповијести Рамазански бајрам уз жељу да овај велики празник све људе подсјети на важност његовања међусобног поштовања, разумијевања и солидарности, те да у сваки дом унесе мир, радост и слогу.

"Поводом Рамазанског бајрама, једног од највећих и најрадоснијих муслиманских празника, вама и свим вјерницима исламске вјероисповијести у Републици Српској и БиХ упућујем срдачне честитке", навела је Цвијановићева у честитки поглавару Исламске заједнице у БиХ Хусеину Кавазовићу, муфтији бањалучком Нусрету Абдибеговићу и свим вјерницима исламске вјероисповијести у Републици Српској и БиХ. 

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић честитао је данас реис-ул-улеми Хусеину ефендији Кавазовићу, муфтијама, имамима и свим муслиманима у Босни и Херцеговини Рамазански бајрам.

"У име Народне скупштине Републике Српске и у своје име, Вама и свим вјерницима, честитам наступајући Рамазански Бајрам са жељом да га прославите у здрављу и срећи са Вашим породицама и пријатељима", наводи се у честитки предсједника Чубриловића.

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао је данас Рамазански бајрам поглавару Исламске заједнице Хусеину Кавазовићу, муфтијама, имамима и свим вјерницима исламске вјероисповијести у Републици Српској и БиХ.

"У име Владе Републике Српске и у своје име, а поводом наступајућег Рамазанског бајрама, упућујем Вам искрене честитике са жељом да овај празник, као круна једномјесечног поста, свим вјерницима исламске вјероисповијести донесе радост, здравље и мир", стоји у честитки.

Бајрам је свим вјерницима честитао и градоначелник Добоја, Борис Јеринић.

"Искрено желим да сваки појединац и породица Бајрам дочека и проведе у задовољству и миру, са  својим комшијама и свим људима добре воље. Нека радост духовне обнове и великог празника испуне срца и надахну да чињењем добрих дијела и благодарењем Богу сложно дјелујемо за бољу будућност нашег града, радујући се заједно сваком успјеху", наводи се у честитки првог човјека Добоја.

Вјерници исламске вјероисповијести сутра почињу са прославом Рамазанског бајрама, једног од два највећа муслиманска празника. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 12 беба
Рођено 12 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана