Српска солидарност: Бебама рођеним 15. септембра на поклон застава Србије

ГС
Српска солидарност: Бебама рођеним 15. септембра на поклон застава Србије

БЕОГРАД - Поводом дана Српског јединства, слободе и националне заставе, Хуманитарна организација Српска солидарност покренула је национални пројекат који има за циљ да свим бебама рођеним 15. септембра у породилиштима у Србији и Републици Српској поклоне по заставу Србије.

- За све друге бебе рођене 15. септембра 2023. у Црној Гори, Македонији, ФБиХ, Хрватској, Словенији и било гдје у дијаспори које су по рођењу Срби, њихови родитељи могу нам се обратити путем мејла са доказима о рођењу и ми ћемо им доставити заставу Републике Србије – истакли су у организацији.

Овај хуманитарни пројекат проширен је тако да ће и сваки војник у Србији који добровољно оде на одслужење војног рока добити на поклон од  организације заставу Србије.

-Надамо се да ћемо успети у будућности да обезбедимо за свако рођено дете, сваког дана у години заставу своје отаџбине коју ће са поносом вијорити у Србији, чувати и истицати у домовима где год Срба има – истакли су у овој организацији.

Позвали су све људе добре воље, друштвено одговорне компаније, локалне самоуправе и министарства Владе Републике Србије да се прикључе овом националном пројекту у складу са својим могућностима или донацијом нових застава Републике Србије.

Сви који желе да подрже овај пројекат, могу то да ураде уплатом новчаних средстава на:

Жиро рачун: 340-11013053-38

PayPal: [email protected]

Инструкције за уплате на девизни рачун:

Currency tag (EUR)

SWIFT CODE: GIBARS22

IBAN: RS35340000001101305338

NAME: Srpska solidarnost

ADDRESS: Beograd, Skerlićeva 12

Акцију можете помоћи слањем СМС поруке на 1389.

За правна лица постоји могућност склапања уговора о донацији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана