Смијењен и трећи по реду директор УО Крајина осигурања

Ж. К.
Смијењен и трећи по реду директор УО Крајина осигурања

Бањалука - Управни одбор "Крајина осигурања" смијенио је досадашњег вршиоца дужности директора Милана Михајила који је био трећи директор у посљедњих пола године, од када су већински власници овог осигуравајућег друштва постали Навен Агарвал и Гупта Нете.

Ова одлука донесена је јуче на састанку менаџмента "Крајине" и предсједника УО и Агарвала, са којим је веза успостављена путем"скајпа". 

- Агарвал је саопштио да је Михајила разријешио директорске функције. Он је данас примио рјешење о отказу и послат је на принудни годишњи одмор - казао је један од чланова менаџмента који је присуствовао поменутом састанку.

Михајило је након састанка позвао полицију, са којом је разговарао, а касније се и сам упутио у полицијску станицу како би дао изјаву у вези са одлукама које су за вријеме његовог директорског мандата донесене у фирми без његовог знања.

- Михајило је јуче ујутро отишао у Агенцију за осигурање како би им објаснио тренутну ситуацију у фирми. Сада нам само остаје да чекамо њихову реакцију - рекао је извор из "Крајина осигурања" додавши да би нова криза у овој фирми могла да буде ријешена успостављањем принудне управе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 12 беба
Рођено 12 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана