Smijenjen i treći po redu direktor UO Krajina osiguranja

Ž. K.
Smijenjen i treći po redu direktor UO Krajina osiguranja

Banjaluka - Upravni odbor "Krajina osiguranja" smijenio je dosadašnjeg vršioca dužnosti direktora Milana Mihajila koji je bio treći direktor u posljednjih pola godine, od kada su većinski vlasnici ovog osiguravajućeg društva postali Naven Agarval i Gupta Nete.

Ova odluka donesena je juče na sastanku menadžmenta "Krajine" i predsjednika UO i Agarvala, sa kojim je veza uspostavljena putem"skajpa". 

- Agarval je saopštio da je Mihajila razriješio direktorske funkcije. On je danas primio rješenje o otkazu i poslat je na prinudni godišnji odmor - kazao je jedan od članova menadžmenta koji je prisustvovao pomenutom sastanku.

Mihajilo je nakon sastanka pozvao policiju, sa kojom je razgovarao, a kasnije se i sam uputio u policijsku stanicu kako bi dao izjavu u vezi sa odlukama koje su za vrijeme njegovog direktorskog mandata donesene u firmi bez njegovog znanja.

- Mihajilo je juče ujutro otišao u Agenciju za osiguranje kako bi im objasnio trenutnu situaciju u firmi. Sada nam samo ostaje da čekamo njihovu reakciju - rekao je izvor iz "Krajina osiguranja" dodavši da bi nova kriza u ovoj firmi mogla da bude riješena uspostavljanjem prinudne uprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana