Развој и социјална правда идеали СП-а

М. Ми.
Развој и социјална правда идеали СП-а

Бањалука - Програм Социјалистичке партије заснован је на економском развоју, борби за друштво социјалне правде, солидарности и хуманости и идеји слободе, поручио је у петак предсједник СП-а Петар Ђокић на презентацији стратегије изборне кампање ове странке за предстојеће локалне изборе.

Ђокић је нагласио да је циљ презентације да темељно представе динамику предизборних активности и сагледају све обавезе које их чекају.

- Програм СП-а у предизборној кампањи биће заснован на нашим основним начелима која су посљедњих година дошла до пуног изражаја. То су, прије свега, економски раст и развој, борба за друштво социјалне правде, једнакост у шансама, солидарност и хуманост и идеја слободе. То су принципи на којима почива програм социјалиста у Српској, али и другим европским и ванеевропским земљама - рекао је Ђокић наводећи да очекује бољи изборни резултат у односу на локалне изборе одржане прије четири године.

Предсједник Градског одбора СП-а Бањалука Раденко Комљеновић рекао је да ова странка има програм који је потребан грађанима.

- Настојаћемо да у сарадњи са кооалиционим партнерима реализујемо наш програм који је и више него потребан грађанима и за развој РС. Он се, прије свега, односи на убрзан развој и запошљавање, инфраструктурне пројекте и развој села - навео је Комљеновић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана