НОВЕ АТВ ВИЈЕСТИ ОД ВЕЧЕРАС: Нови идентитет – препознатљива снага извјештавања

Г.С.
НОВЕ АТВ ВИЈЕСТИ ОД ВЕЧЕРАС: Нови идентитет – препознатљива снага извјештавања

АТВ је медијска кућа која је од самог оснивања градила свој информативни програм умијећем истраживачког новинарства, врсним уредничким радом, екипом искусних новинара и репортера пратећи и извјештавајући о свим најважнијим политичким и друштвеним догађајима који су мијењали курс историје. Од свих тачака на Балкану, преко Европе и њених институција, па све до Америке и Русије – готово цијели свијет забиљежила је камера АТВ-а.

Прецизност, правовременост, објективност и истинитост кључне су вриједности којима се одликује информативни програм АТВ-а, а у оквиру њега кровно мјесто заузимају 'Вијести', нарочито 'Централне вијести' које као препознатљив бренд АТВ-а постоје већ 25 година.

У години обиљежавања великог јубилеја, 25 година АТВ-а, један од стратешких циљева био је и редизајнирање 'Вијести' као основног формата по којем је телевизија препознатљива не само на домаћем, већ и регионалном ТВ тржишту. Модерним и јединственим дизајном, створеним креативношћу и радом АТВ-ових професионалаца, започеће нова ера извјештавања и помјерања граница у изгледу и идентитету 'Вијести' као формата. Формата чији су новинари били и остали чувени по храбрости, брзини и невјероватној жељи да јавности донесу провјерене информације и тиме остваре јединствен циљ медија – објективно расвијетлити нашу стварност.

‘Квалитет ‘Централних’ и свих ‘Вијести’ АТВ-а неупитан је од првог дана, али се увијек трудимо и да их побољшавамо у сваком смислу, а овај пут у визуелном. Нови, виртуелни студио, даће гледаоцима јос бољи садржај, а свакако ћемо се трудити да им сваку причу приближимо и презентујемо на најбољи могући начин. Нови изглед студија, самим тим ‘Вијести’, само је још једна потврда да АТВ иде у корак са новим трендовима и да се сви заједно трудимо да будемо још бољи. И на крају, виртуелни студио је само почетак, чекајте са нама и нову програмску шему...’,  изјавила је Милијана Кос, главна и одговорна уредница Информативног програма АТВ-а.

На програму АТВ-а сваког радног дана можете пратити 'Вијести'  у 11 часова и 55 минута, 13 часова и 55 минута, те уживо у 16 часова и 30 минута и 'Централне вијести' у 19 часова.

АТВ не одустаје од своје мисије – бити увијек на правом мјесту у право вријеме. То чини већ 25 година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана