Могућа блокада домена АТВ-а

Срна
Foto: АТВ БЛ

БАНЈАЛУКА - Хостинг провајдеру Алтернативне телевизије (АТВ) данас је стигло упозорење да је ова медијска кућа под санкцијама САД и да постоји велика могућност да ће јој бити блокиран домен /атвбл.цом/, рекао је директор мултимедије АТВ-а Милан Шекара.

Он је оцијенио да је ово “још један јалов покушај да се цензурише АТВ”.

 “Наравно да нисмо сједили скрштених руку. Наш тим девелопера, заједно са хостинг провајдером ради на изналажењу рјешења ове ситуације”, рекао је Шекара.

Он каже да читаоци неће остати ускраћени за најновије информације из земље и свијета и да ће се наставити рад као и до сада.

Директор маркетинга и комуникација АТВ-а Дејан Ступар каже да портал већ мјесецима биљежи константан раст, у просјеку 10 одсто, додајући да САД настоје да угасе медиј који успјешно ради 25 година и то поштујући све законе земље у којој послује.

“Уз све оне бесмислене наводе да дестабилизујемо, нарушавамо територијални интегритет БиХ, да се бавимо корупцијом, организованим криминалом... И то без иједног доказа. Шта је сљедеће Оптужиће нас и за тероризам Свима нам треба бити јасно да Америка не значи цијели свијет, да Америка не значи цијели интернет”, навео је Ступар, додајући да ће ова медијска кућа и даље остати досљедна себи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана