Много је нових разлога зашто одабрати Open

M:tel
Много је нових разлога зашто одабрати Open

Open, као синоним за m:tel интегрисане услуге и дигиталну телевизију, поред тога што долази са новим и занимљивим функционалностима, пружа вам прилику да одаберете неке од врхунских ТВ уређаја или таблет по веома повољним условима.

Искористите актуелну Open понуду и уживајте у љету уз m:tel Open пакете по цијени претплате од 1 КМ за прва три мјесеца коришћења услуге или одаберите један од уређаја из промотивне Open понуде.

Издвајамо Samsung 3D смарт LED телевизор од 40 инча, за који мјесечна рата износи 56 КМ уз Open трио плус пакет, Philips Full HD LED TV од 40 инча, за који мјесечна рата износи 25 КМ уз Open Трио Плус и Alcatel Pixi 8 таблет, по цијени већ од 1 КМ за ТВ уз пакет дуо фиксна+интернет 1.

Уз Mtel Open IPTV услугу сада сте у могућности да паузирате ТВ садржај који гледате, да  уз гледај испочетка у тренутку гледања неког програма, исти вратите на почетак емитовања, да снимите ТВ садржај који вас занима, а који ћете погледати онда када то вама буде одговарало. А љубитеље спорта ће одушевити мозаик функција уз коју можете гледати четири спортска канала истовремено.

Понуда траје до 31. августа 2015. године или до истека залиха, а више о Open услугама компаније m:tel се информишите на страници www.mtel.ba.

Зворничани ће имати прилику да присуствују презентацији нових Open IPTV функционалности, али и да сами испробају и лично се увјере у практичност и корисност коју будућност телевизије доноси, те могућност да освоје поклоне компаније m:tel. Презентација ће бити одржана 2. и 3. јула на платоу Касина у јутарњем термину од 9 до 11 часова, у поподневном од 14 до 16 часова и у вечерњем термину од 18 до 19 часова.

 

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана