Источно Ново Сарајево: Обезбијеђена средства за бесплатно скијање најмлађих

Г.С.
Источно Ново Сарајево: Обезбијеђена средства за бесплатно скијање најмлађих

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Општина Источно Ново Сарајево обезбиједиће потребна финансијска средства да би најмлађи суграђани из предшколских установа могли бесплатно скијати на Јахорини, саопштено је из ове локалне заједнице.

Општина Источно Ново Сарајево је донијела ту одлуку након што је Олимпијски центар (ОЦ) "Јахорина" обуставио примјену уговора о бесплатном коришћењу скијалишта за дјецу са подричја ове локалне заједнице. 

Полазници предшколских установа "Вратите нам осмијех", "Патријарх Павле" и "Маца" са подручја општине Источно Ново Сарајево, имаће прилику да у наредних пет дана наставе уживање у зимским чаролијама, савладају основне технике скијања и одлично се забаве, наводи се у саопштењу. 

Општинска управа изражава искрено жаљење због одлуке руководства ОЦ "Јахорина" проистекле из неодговорног понашања појединаца у овој локалној заједници. 

Примјена уговора о бесплатном кориштењу скијалишта, који је склопљен са ОЦ "Јахорина", обустављена је од сриједе, 19. фебруара, због злоупотреба ски-карата. 

"Злоупотреба од неколико појединаца у периоду од 10. до 15. фебруара довела је до прекида досадашње успјешне сарадње између ОЦ и општине Источно Ново Сарајево на уштрб грађана који су савјесно користили услуге програма", наведено је раније из ОЦ "Јахорина". 

Уговор који је дјеци се подручја града Источно Сарајево омогућио бесплатно скијање потписан је 2. јануара на Јахорини.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 29 беба
Рођено 29 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана