Хитна сједница Извршног одбора СП поводом напада на имовину Јуришића

Срна
Хитна сједница Извршног одбора СП поводом напада на имовину Јуришића

БАЊАЛУКА - Извршни одбор Главног одбора Социјалистичке партије одржао је данас хитну сједницу поводом напада на предсједника Градског одбора ове странке и одборника у Градишци Страхиње Јуришића којем је испред куће запаљен аутомобил.

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић изјавио је након сједнице одржане у Бањалуци да је фрапиран кукавичким покушајем застрашивања одборника Јуришића и његове породице.

Из СП-а су осудили овај напад и од надлежних полицијских органа је затражено да доведу истрагу до краја и што прије открију починиоца или починиоце овог гнусног дјела.

"Јуришић има нашу безрезервну подршку и ми као партија стојимо уз њега, бранећи поштење, поштовање законских аката и истинских вриједности", поручио је Ђокић.

Из СП подсјећају да је у сриједу, 7. јуна, увече запаљен аутомобил Страхиње Јуришића у дворишту породичне куће у градишком насељу Сењак.

У саопштењу се наводи да је аутомобил у потпуности изгорио, а да је Јуришић у страху за безбједност породице.

Полицијска управа Градишка саопштила је синоћ да је ангажовала све ресурсе како би пронашла ко је подметнуо пожар на аутомобилу марке "дачија дастер" у Градишци.

Полицијским увиђајем је утврђено да су непозната лица запалила путнички аутомобил са отвореним пламеном и непознатом запаљивом течношћу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана