Hitna sjednica Izvršnog odbora SP povodom napada na imovinu Jurišića

Srna
Hitna sjednica Izvršnog odbora SP povodom napada na imovinu Jurišića

BANjALUKA - Izvršni odbor Glavnog odbora Socijalističke partije održao je danas hitnu sjednicu povodom napada na predsjednika Gradskog odbora ove stranke i odbornika u Gradišci Strahinje Jurišića kojem je ispred kuće zapaljen automobil.

Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić izjavio je nakon sjednice održane u Banjaluci da je frapiran kukavičkim pokušajem zastrašivanja odbornika Jurišića i njegove porodice.

Iz SP-a su osudili ovaj napad i od nadležnih policijskih organa je zatraženo da dovedu istragu do kraja i što prije otkriju počinioca ili počinioce ovog gnusnog djela.

"Jurišić ima našu bezrezervnu podršku i mi kao partija stojimo uz njega, braneći poštenje, poštovanje zakonskih akata i istinskih vrijednosti", poručio je Đokić.

Iz SP podsjećaju da je u srijedu, 7. juna, uveče zapaljen automobil Strahinje Jurišića u dvorištu porodične kuće u gradiškom naselju Senjak.

U saopštenju se navodi da je automobil u potpunosti izgorio, a da je Jurišić u strahu za bezbjednost porodice.

Policijska uprava Gradiška saopštila je sinoć da je angažovala sve resurse kako bi pronašla ko je podmetnuo požar na automobilu marke "dačija daster" u Gradišci.

Policijskim uviđajem je utvrđeno da su nepoznata lica zapalila putnički automobil sa otvorenim plamenom i nepoznatom zapaljivom tečnošću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana