“Run&More Weekend” - Спортски круг пријатељства. У њему дијете

Г.С.
“Run&More Weekend” - Спортски круг пријатељства. У њему дијете

Ништа јаче од слабости. А, сви их имамо. Хајде тимски да их побиједимо!

Правимо велики, спортски круг пријатељства и боја. У центру је дијете. Дјеца. Ниједно само. Ни тужно.

„Vivia Run&More Weekend” фестивал не одустаје од генереације која расте загледана у паметне телефоне. Не одустају ни наши партнери из компаније М:tel. Углас са UNICEF-ом БиХ и Плавим телефоном одговорно поручују  - „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на интернету.”

НАДА НЕМА АДРЕСУ.

Буди и ти дио тима који ће овог прољећа помоћи да буде састављено компликовано пуззле слике  неког дјечијег живота. Како?

Пријави се на Tropic Bambini Maraton, Intersport School Run, G-Drive 5k Team Run, Imlek 10k, Metromedia RMC Banjaluka Polumaraton … и добићеш прилику да донираш 2 КМ. Или да продаш освојене километре здравља. Тим новцем подржаћемо рад Покрета за женску кошарку „Марина Маљковић”. Наше прослављене спортисткиње  нуде бесплатне тренинге за све дјевојчице и посебну пажњу посвећује оним без родитељског старања. Након Београда, стигли су Бањалуку. Ускоро можда и до других градова и општина. Ако сви будемо играли тимски...

Више људи, више може.

Три, четири, сад... Изведи неко дијете на спортски терен и побиједите заједно!

ОСВАЈАМО ЗДРАВЕ НАВИКЕ, ИНВЕСТИРАМО У БУДУЋНОСТ!

 

Управо тимска игра, поштовање противника, правила игре, пријатељство, истрајност и узајамна подршка су награде које предшколци и школарци освајају и на „Vivia Run&More Weekend” фестивалу. У посебно осмишљеним тркама за дјецу, традиционално, највећи успјех не мјеримо сатом. Наша стаза постаје игралиште, а побједа развијање спортског духа, другарства и здравих навика. Не изостају, дакако, ни поклони спонзора. Понеки слаткиш. Несташлук. Музика. Боје. Понека чиста дјечија суза. Највриједније медаље направљене од искуства. И оне друге, материјалне. Свака са лицем и наличјем. Баш као и живот.

 

СВИ ПОБЈЕДНИЦИ. МОГУЋЕ ЈЕ И БИЋЕМО.

 

Учесници “Tropic Bambini Maratona” су узраста до 7 година, уз симболичну цијену котизације. Трче у друштву родитеља, старатеља или волонтера, док „Intersport School Run” обухвата такмичења основаца и средњошколаца на 700 метара у различитим категоријама - за лични и школски резултат. Котизација је бесплатна, а они који први прођу кроз циљ биће награђени и котизацијом за најлуђу забаву у оквиру урнебесне и јединствене у Европи „Нектар Цолор Фун Рун”.

БОЈИМО СЕ БЕЗ СТРАХА.

Стварано највољенији догађај у календару бањалучких радости. Трчимо два километра посипајући се органским бојама, уз поздравне децибеле са музичких пунктова. Град на Врбасу одзвања смијехом, плесом, другарством, поклонима… Славимо сваког успјешно обојеног учесника. Сударамо се, падамо, пружамо руке једни другима, устајемо, бојимо прољећну Бањалуку највеселијим бојама.

Уз свијест да су само пријатељи из дјетињства непоколебљиви и непобједиви савезници живота, будите ПРИЈАТЕЉИ ДЈЕЦЕ! Чекамо вас на стартној линији.

Run and More Community

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана