Додик честитао 56 година постојања радија Републике Српске

СРНА
Додик честитао 56 година постојања радија Републике Српске

БАЊАЛУКА- Предсједник Републике Српске Милорад Додик честитао је директору Радија Републике Српске Драгану Пајићу и свим запосленима 56 година рада, истичући да је ова медијска кућа, захваљујући професионалном раду и разноврсном програму, успјела да задржи препознатљив идентитет и остане незаобилазан извор информисања широког аудиторијума.

"Током 56 година рада, некадашњи Радио Бањалука, данас Радио Републике Српске прешао је дуг и успјешан пут као хроничар политичких и друштвених догађаја, обављајући свој посао у интересу јавности и истине", наводи се у честитки предсједника Српске.

Истичући да је Радио Републике Српске значајна медијска кућа за Републику Српску, Додик је пожелио да овај медиј остане истрајан у поштовању свих вриједности и стандарда новинарске професије, те да настави са успјешним радом.

Радио Републике Српске данас обиљежава 56 година постојања и рада.

Исписивање историје Радија Републике Српске почело је 2. фебруара 1967. године оснивањем Радија Бањалука који је крајем 1993. године уз Српски радио на Палама интегрисан у Српску радио-телевизију, данашњу Радио-телевизију Републику Српске.
/крај/нб/љљМац и полиција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана