Данас сунчано и веома хладно

Срна
Ниске температуре
Foto: Бета | Ниске температуре

БИЈЕЉИНА - У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно сунчано и веома хладно вријеме са максималном температуром ваздуха од минус три до четири степена Целзијусова.

Током дана од сјеверозапада ка југоистоку биће умјерено облачно, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. Дуваће слаб до умјерен сјевероисточни вјетар.

На југу ће температура бити до седам, а у вишим предјелима од минус шест степени. Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, јутро је претежно ведро уз малу до умјерену облачност.

Температура ваздуха у седам часова: Соколац минус 19, Бјелашница минус 16, Хан Пијесак минус 14, Чемерно минус 13, Гацко и Ливно минус 12, Мркоњић Град и Дрвар минус 11, Вишеград, Сарајево, Тузла и Зеница минус 10, Бијељина и Невесиње минус осам, Бањалука, Добој, Зворник и Градачац минус седам, Приједор минус шест, Бихаћ минус пет, Требиње минус два, те Мостар и Неум нула степени Целзијусових.

Висина снијега на Бјелашници је 162 центиметра, на Хан Пијеску 54, на Чемерну 45, на Сокоцу 22, у Калиновику 20, а на Мраковици 17 центиметара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана