Данас облачно и претежно суво

Срна
Foto: Илустрација

БИЈЕЉИНА- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ током дана биће облачно и претежно суво, а слаб снијег ће провијавати само још на југоистоку и понегдје на западу.

Дневна температура ваздуха биће од минус један до четири, на југу до 12 степени Целзијусових, у вишим предјелима од минус три степена.

Током поподнева и вечери снијег ће поново јачати на истоку уз мањи пораст сњежног покривача.

На југу се повремено очекује киша.

У ноћи престанак падавина, прогноза је Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб до умјерен сјевероисточни.

У Републици Српској и ФБиХ јутрос је облачно са снијегом, у Херцеговини са кишом, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Бјелашница минус седам, Калиновик и Мраковица минус четири, Дринић минус два, Дрвар минус један, Сарајево, Бихаћ, Тузла, Гацко и Зворник нула, Бањалука, Бијељина, Добој и Вишеград један, Билећа и Мостар четири степена Целзијусова.

Висина сњежног покривача: Дринић 38 центиметара, Хан Пијесак и Соколац 37, Вишеград и Рудо 30, Калиновик 28, Сребреница 27, Невесиње 25, Мркоњић Град 21, Кнежево 20, Шипово 19, Чемерно 17, Нови Град 14, Фоча и Рибник 12, Бањалука и Гацко 10, Бијељина девет, Добој шест, Приједор и Србац пет, Зворник четири центиметра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана