Чувајмо животну средину - Mozzart дијелио цегере Бањалучанима

ГС
Регионални лидер у приређивању игара на срећу обиљежио је Дан планете Земље и Дан града Бањалука.
Foto: Mozzart | Регионални лидер у приређивању игара на срећу обиљежио је Дан планете Земље и Дан града Бањалука.

БАЊАЛУКА - Mozzart - регионални лидер у приређивању игара на срећу обиљежио је Дан планете Земље и Дан града Бањалука.

Заштита животне средине и екологија су један од приоритета у друштвено-одговорном пословању компаније Mozzart. Зато су њихови радници дијелили бесплатне цегере грађанина Бањалуке. Овим гестом регионални лидер у приређивању игара на срећу хтио је да почасти Бањалучане и то двоструким поводом- јер је Дан града Бањалука и Дан планете Земље.

 

Посјетиоци градске Тржнице, Господске улице и ширег центра града те насеља Обилићево, Старчевица и Лазарево имали су прилику да добију нове Mozzart цегере којима ће замијенити пластичне кесе. Тиме ће да остваре и уштеде јер се у већини продавница пластичне кесе наплаћују, али и да смање загађење животне средине и допринесу очувању планете. Наиме, пластичне кесе често, умјесто у смећу, заврше у природи гдје се разграђују стотинама година. Зато је овај Mozzartov потез наишао на одушевљење Бањалучана.

- Одличан је поклон, цегер лијепо изгледа и веома погодан за свакодневну куповину. Догоди се да заборавим да понесем торбу, а не желим да купујем пластичне кесе које штете природи, па ће ми овај цегер заиста добро доћи - коментар је Бањалучанке Драгане која често посјећује градску пијацу.

Из Mozzartа најављују да ће и у наредном периоду да организују акције коју су усмјерене да очување животне средине и уљепшавање нашег околиша.

- Кроз наше друштвено - одговорне активности  трудимо се да се посветимо и екологији. Пластичне кесе су веома штетне за околиш, док је платнени цегер за куповину одлична алернатива. Зато смо одлучили да цегере, у зеленој боји која је симбол природе, поклонимо Бањалуци поводом њеног рођендана, као и поводом Дана планете Земље-  поручује руководилац Дирекције корпоративних послова Mozzartа Селма Салкановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
Рођено 29 беба
Рођено 29 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана