У »Трци за Марију« прикупљено 3.265 КМ

Срна
У »Трци за Марију« прикупљено 3.265 КМ

БРЧКО – За лијечење петогодишње Марије Ђурђић из Брчког прикупљено је 3.265 марака од уплата учесника трке задовољства која је у оквиру програма "Видовданске трке 2015" имала хуманитарни карактер.

"Такмичари су уплатили 3.210 КМ, а 55 КМ су приложили чланови АК жБадовинциж из Србије који су наступили у жТрци за Маријуж, како смо назвали ову хуманитарну такмичарску дисциплину", рекао је данас на конференцији за новинаре директор "Видовданске трке 2015" Борислав Ђурђевић.

Организатори "Видовданске трке" потписали су уговор о преузимању донације са Маријиним родитељима Слободанком и Жељком Ђурђић, који су захвалили организаторима хуманитарне трке и свим учесницима за исказану племенитост.

Ђурђевић је оцијенио да је ове године "Видовданска трка" премашила очекивања, како у погледу броја учесника, тако и у погледу постигнутих резултата.

Он је захвалио јавним предузећима "Комунално Брчко" и "Путеви Брчко" за извршене послове у припреми такмичарске стазе, а посебно Полицији дистрикта која је, како је истакао, све обавезе из своје надлежности обавила на високом професионалном нивоу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана