Студент генерације у тиму градске управе Бијељине

Љиљана Алексић
Студент генерације у тиму градске управе Бијељине

Бијељина - Студенту генерације Факултета пословне економије у Бијељини Кристини Копривица градоначелник Бијељине Мићо Мићић уручио је рјешење о обављању приправничког стажа у градској управи.

- Пријем ове дјевојке на радно мјесто приправника дио је нашег настојања да у Бијељини остану млади и стручни људи и да овај град постане град будућности, те да таквим људима дамо шансу - истакао је Мићић и оставио отворену могућност да након приправничког Копривица добије и стално запослење у Градској управи.

Кристина је завршила смјер финансије и банкарство са просјечном оцјеном 9,8. Уписала је и мастер студије.

- Желим да захвалим на указаној шанси да одрадим приправнички стаж. Ово је жеља свих оних који су марљиво радили и трудили се током школовања са циљем да остану да раде и живе у својој земљи. Драго ми је да град Бијељина у својој стратегији развоја и Агенди младе људе види као главне актере развоја - навела је Копривица.

Кристина је рођена 1997. године у Ужицу али се као дјевојчица са родитељима доселила у Бијељину. Након Вукове дипломе на крају основне школе, завршила је Економску школу као ђак генерације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана