Student generacije u timu gradske uprave Bijeljine

Ljiljana Aleksić
Student generacije u timu gradske uprave Bijeljine

Bijeljina - Studentu generacije Fakulteta poslovne ekonomije u Bijeljini Kristini Koprivica gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić uručio je rješenje o obavljanju pripravničkog staža u gradskoj upravi.

- Prijem ove djevojke na radno mjesto pripravnika dio je našeg nastojanja da u Bijeljini ostanu mladi i stručni ljudi i da ovaj grad postane grad budućnosti, te da takvim ljudima damo šansu - istakao je Mićić i ostavio otvorenu mogućnost da nakon pripravničkog Koprivica dobije i stalno zaposlenje u Gradskoj upravi.

Kristina je završila smjer finansije i bankarstvo sa prosječnom ocjenom 9,8. Upisala je i master studije.

- Želim da zahvalim na ukazanoj šansi da odradim pripravnički staž. Ovo je želja svih onih koji su marljivo radili i trudili se tokom školovanja sa ciljem da ostanu da rade i žive u svojoj zemlji. Drago mi je da grad Bijeljina u svojoj strategiji razvoja i Agendi mlade ljude vidi kao glavne aktere razvoja - navela je Koprivica.

Kristina je rođena 1997. godine u Užicu ali se kao djevojčica sa roditeljima doselila u Bijeljinu. Nakon Vukove diplome na kraju osnovne škole, završila je Ekonomsku školu kao đak generacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana