Приједор: Продужено радно вријеме матичне и шалтер- службе

Срна
Приједор: Продужено радно вријеме матичне и шалтер- службе

Приједор - Градска управа Приједор продужила је данас радно вријеме матичне службе и шалтера за овјере с циљем да се смање гужве уобичајене у љетном периоду, рекла је начелник Одјељења за општу управу града Приједора Јасминка Мурселовић.

Шалтер-сала у приземљу зграде градске управе од данас до 31. августа радиће од 7.30 до 18.00 часова, умјесто до 15.30 часова.

"Разлог овакве одлуке је да растеретимо шалтере током љета, поготово у јутарњим часовима када имамо повећан прилив странака. То је вријеме када долази наша дијаспора и људима су потребни разна документа", рекла је Мурселовићева новинарима у Приједору.

Она је додала да је други разлог да се радно вријеме шалтер-сале усклади са радним временом Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Приједор, односно њихове службе за издавање личних докумената, која, такође, ради до 18.00 часова.

"Наш посао и њихов тијесно је повезан и не можете добити ни пасош нити личну карту без провјере у нашој матичној служби или без извода из матичне књиге рођених и увјерења о држављанству", подсјетила је Мурселовићева.

Приједорчанима ће на овај начин бити омогућено да брже дођу до потребних докумената и да вријеме на годишњем одмору квалитетније проведу без чекања на шалтерима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана