Милићи: Обновљене просторије Омладинског центра

Срна
Милићи: Обновљене просторије Омладинског центра

Милићи - Омладински савјет општине Милићи обиљежио је данас 12 година рада и крсну славу - Светог великомученика Ђорђа Кратовца, а тим поводом свечано су отворене реновиране просторије Омладинског центра у које је уложено 5.000 КМ.

Реновинара просторије центра отворили предсједник милићког Омладинског савјета Стефан Милић, извршни директор за послове осигурања у "Дрина осигурању" Валентино Јанковић и извршни директор у Компанији "Боксит" Момир Лазаревић.

Милић је рекао новинарима да је обнова просторија Омладинског центра реализована, захваљујући подршци Компаније "Боксит" и "Дрина осигурања".

"Ово је рођендански поклон најјачих милићких компанија и ми смо им на томе захвални. То је резултат добре сарадње овдашњих фирми и омладине, али и потврда да постоје друштвено одговорна предузећа, која препознају могућности и потребе младих људи", рекао је Милић.

Извршни директор у Компанији "Боксит" Момир Лазаревић рекао је новинарима да је Компанија у овом пројекту учествовала са грађевинском оперативом, која је уредила просторије Омладинског центра.

"Настојаћемо и убудуће да, у границама наших могућности, помогнемо рад оваквих организација", рекао је Лазаревић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана