Клуб одборника СНСД-а Добој тражи излазак из турске заједнице

М. Л.
Клуб одборника СНСД-а Добој тражи излазак из турске заједнице

Добој - Стављање ван снаге одлука о приступању Заједници општина турског свијета (ЗОТС) и поскупљењу комуналних услуга, те доношење одлуке о субвенцији, према којој свако треће дијете у породици има право на бесплатан боравак у вртићу, приједлози су Клуба одборника СНСД-а, које су доставили Скупштини града Добоја, у оквиру израде програма рада за сљедећу годину.

Шеф Клуба одборника СНСД-а Сања Вулић јуче је рекла да је ова странка испоштовала обавезу да до 20. новембра достави приједлоге рада Скупштине града за наредну годину, водећи се најважнијим питањима за грађане.

- Тражимо да се поново и обавезно разматра тачка дневног реда о стављању ван снаге одлуке о приступању Заједници општина турског свијета, као и неосноване одлуке о поскупљењу комуналних услуга за 15 одсто. Сматрамо да је врло важно за младе породице доношење одлуке о субвенцији, према којој свако треће дијете у породици има право на бесплатан боравак у вртићу - навела је Вулићева.

Из Административне службе града Добој јуче нисмо успјели да добијемо коментар о томе који су позитивни ефекти приступања града Добој ЗОТС-у.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана