Željko čekao dozvolu da se vjenča u crkvi

Agencije
Željko čekao dozvolu da se vjenča u crkvi

Razlog zbog kojeg je pop pjevač Željko Joksimović čekao skoro godinu da se vjenča u crkvi sa svojom izabranicom voditeljkom Jovanom Janković je taj što je morao da traži da mu Srpska pravoslavna crkva poništi brak s prvom suprugom Vesnom, s kojom se na vječnu ljubav pred Bogom zavjetovao prije 19 godina.

Kako pišu srpski mediji, on je prvo podnio molbu svešteniku u crkvi u Valjevu u kojoj se vjenčao, a koja je proslijeđena na razmatranje crkvenom saboru, koji je donio odluku da se taj brak poništi.

- Po crkvenom običaju, brak se može ponoviti, ali je za to potrebno posebno odobrenje crkvenog sabora. Zato su Željko i Jovana čekali da se tek sad zavetuju na večnu ljubav pred Bogom. Retki su slučajevi da Crkva odbije nečiju molbu - navodi izvor upoznat sa detaljima vjenčanja ovog para.

Inače, Joksimovićeva slika sa crkvenog vjenčanja s prvom suprugom procurila je u javnost prije nekoliko godina, a najviše komentara izazvalo je čuveno plavo odjelo koje je pjevač tom prilikom nosio. Zanimljivo je da je i na ceremoniji s Jovanom nosio ponovo plavo-crno odjelo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana