Topalka ipak otjerala žena

Agencije
Topalka ipak otjerala žena

Milan Topalović Topalko još ne može da se vrati kući, odakle ga je izbacila supruga Vesna zbog, kako pišu srpski mediji, nevjerstva.

Poznati pjevač zato već izvesno vrijeme živi u hotelu čiji je vlasnik njegov blizak prijatelj. Topalko vjeruje da će njegovu životnu pratilju, s kojom je 17 godina u braku i imaju jednu kćerku, proći bijes i da će uspjeti da riješe nesuglasice, te da će ponovo dijeliti krov nad glavom. Samo iz tih razloga on za sebe nije iznajmio stan. Našao je privremeno rješenje i zasad je u hotelu na Vidikovcu, u kojem je boravio i dok se takmičio u "Zvezdama Granda", kad se i sprijateljio s njegovim vlasnikom.

- Poslednjih meseci Milan i Vesna su u zategnutim odnosima. Ona nije htela da mu oprosti prevaru, i to s dvostruko mlađom devojkom, već mu je rekla da pokupi svoje stvari i napusti stan koji su kupili novcem od nagrada koje je Topalko osvojio pobedivši na "Farmi" i na "Grand festivalu". Pošto nije imao kud, živi u hotelu na Vidikovcu - tvrdi izvor, blizak pjevaču. Iako se pisalo da je Vesna prešla preko svega, Topalko je ipak istjeran iz stana, a na ovu priču je rekao da nema komentar.



 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana