Rodman je nježni div, pun bola

Agencije
Rodman je nježni div, pun bola

Tokom gostovanja u emisiji Opre Vinfri, Karmen Elektra osvrnula se na kratak ali veoma težak period života u vrijeme braka sa Denisom Rodmanom..

.Američka glumica (42) osvrnula se na svoju vezu sa NBA zvijezdom (53) i objasnila šta se dešavalo prije i poslije braka.

Ona navodi da je sa samo 26 godina, tokom snimanja svog prvog filma, saznala da njena majka ima tumor na mozgu.

"I bukvalno par dana nakon što se vratila kući, umrla je", navela je glumica, koju su u tom trenutku preplavile emocije.

"Tada sam se prepustila samouništenju".

Bivša zvijezda serije "Čuvari plaže" upoznala je Denisa i otpočela je njihova burna veza. Počela je da pije, a njeni prijatelji nikako nisu mogli da razumiju zbog čega ga voli.

"Denis je bio zabavan. Ljudi su ga smatrali opasnim momkom, ali ono što sam ja vidjela u njemu je nežni div, ophrvan bolom. Razumjeli smo jedno drugo.", objašnjava glumica.

Par se vjenčao 1998. godine u Las Vegasu, a rastavio poslije samo godinu dana.

"Naš brak bio je vrlo strastven. Kada je bilo dobro, bilo je fantastično, a kada je bilo loše, bilo je najgore", kaže Karmen.

Ona dodaje da je "došla sebi" nakon jedne Oprine emisije, kada je poznata voditeljka izjavila da je za ozdravljenje potrebno suočiti se sa emocijama. Karmen je tada shvatila da je sve vrijeme pokušavala da potisne tugu i bol koje joj je donijela majčina smrt.

"Napravila sam totalni haos od svog života pokušavajući da blokiram emocije. Potrebno mi je bilo mnogo vremena da se izborim sa tim i nastavim normalno da živim", zaključuje glumica

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana